Kommer FrontOffice Nordic AB att ryta till under 2019?

Andra bolaget ut som jag vill belysa efter Flexion Mobile är FrontOffice Nordic AB som förtjänar en uppdatering.

Det är många som har dålig förståelse för just FrontOffice Nordic AB och marknadspotentialen som växer successivt i takt med att portföljbolagen man investerat i uppvärderas. Trenden har varit negativ under en längre period och med undantag från i höstas/vintern och fokus har riktats från det verkliga substansvärdet under 2019.

Flertalet av portföljbolagen, exempelvis FTCS och Quickbit eu AB (som man äger aktier i) ligger i framkant inom blockchain tekniken och de dundrar på med en fungerande verksamhet. Läs mer om FTCS här. Kryptovaluta har visat sig ha en rejäl spike och ligger i nedåtgående trend med det som idag har riktigt fin potential att bli en framtida industri är alla tjänster som använder sig av blockchain tekniken och det har Johan Lund snappat upp.

Ett gott tecken är alltid när bolag börjat omsätta pengar och landar rejäla affärer vilket blockchain-bolagen gör. När de når notering får FrontOffice en direkt värdemätare på sin investering.

FrontOffice kärnverksamhet med bolagsrekonstruktioner genererar också goda intäkter och nu kommer man att satsa på aktiv försäljning där rekrytering av säljare redan är klar.

Varningssignalerna är många kring Svensk ekonomi och dess tillväxt. VA skrev redan förra sommaren om “skräck-grafen” som kunde få Svensk BNP att falla fritt. Nu är det inte fullt så dramatiskt än så länge men det står och väger på en tung vågskål. Just BNP tillväxten idag i Sverige är inget en ansvarsfull finansminister kan känna stolthet över och frågan är om inte en rejäl lågkonjunktur ligger och lurar i vassen med tanke på hur hårt belånade Svenskarna är. Skulle riksbanken lyckas hejda sin räntehöjdningsiver, ja kanske rentav ta rygg på USA och sänka räntan igen kan en riktig lågkonjunktur fördröjas ett tag till men FrontOffice har en riktigt god position om man är en proaktiv och långsiktig sparare.
Läs mer om skräck-grafen här.

I händelse av att Johan Lund skulle bestämma sig för att dela på verksamheten och renodla portföljbolaget så kan man förvänta sig att organisationen stramas åt med sjunkande kostnader och att bolaget får en god summa pengar att investera i nya, potentiella aktieraketer.

Här har ni exempelvis en nyligen släppt analys där man tar upp en motiverad riktkurs på 2.1 sek. Dagens kurs ligger på under 1.4. En rejäl rabatt med andra ord.
Till analysen

Kommer Johan Lunds FrontOffice Nordic AB att ryta till och spänna musklerna under 2019? Jag skulle inte bli förvånad om så blir fallet.

Kika med fördel på dessa två youtube klipp för att förstå FrontOffice investeringar inom blockchain.

*Disclaimer: Av affärsetiska skäl äger jag inga aktier i FrontOffice Nordic AB vid tillfället jag publicerar denna skrift. Detta är heller inte att betrakta som betald reklam då ingen kontant ersättning erhållits. Alla placeringar bör övervägas noggrant och denna text skall inte, under några som helst omständigheter betraktas som placeringsrådgivning.

Du kanske också är intresserad av

Tony Robbins
En av världens ledande "motivational speakers". 2015 och 2016 var han listad i Worth Magazine Power 100.
Bakgrund

Anthony J. Mahavoric föddes i norra Hollywood men bytte senare namn till Tony Robbins. ett efternamn han tog efter en av  hans mors makar, baseboll legenden Jim Robbins som senare adopterade Tony när han var 12 år. Tonys blickar tillbaks på sin uppväxt som kaotisk och kantad av missbruk så vid 17 års ålder lämnade han det livet bakom sig för gott.

Tony Robbins är en världskänd talare, serieentreprenör, författare och filantrop med enorm energi som har byggt upp ett företagsimperium där man uppskattar att omsättningen per år uppgår till runt 6 miljarder USD. Tony Robbins är väl värd att lyssna på med andra ord.

Läs mer on Tony Robbins här

 

Tony Robbins syn på ledarskap:

Warren Buffett
Dokumentär om en av världens genom tiderna mest framgångsrika investerare!
Om Warren Buffet:
“It’s better to hang out with people better than you. Pick out associates whose behavior is better than yours and you’ll drift in that direction.”
– Warren Buffett

Warren Buffet föddes den 30:e augusti, 1930 i Omaha Nebraska. Denna världskända investerare och entreprenör har genom åren inspirerat miljontals människor världen över med sina berömda citat, kloka investeringsråd och sitt sociala engagemang där han skänkt stora mängder pengar till välgörenhet. 2008 var han utsedd av tidskriften Forbes som världens rikaste man. Hans förmögenhet är uppskattad till en bit över 50 miljarder USD. En fascinerande man och inspiratör kort och gott!

Mer om Warren Buffets investeringsgrunder:

Dan Peña
The 50 Billion Dollar Man

Dan Pena föddes i Jacksonville Florida men flyttade tidigt i livet till California, East LA. En hård uppväxt med en ikonsik far som jobbade för b.la CIA  ledde vidare till Universitet där han utbildade sig till ingenjör. Mr. Pena hann även med en runda inom det militära innan han satte sitt sikte på affärsvärlden.

Det som gör denna extremt orädda och transparenta affärsmentor unik är hans egenutvecklade QLA (Quantum Leap Advantage) program som Dan Pena lär ut ett par gånger årligen på sitt slott, Gottfried Castle i Skottland. Inspirerad av en rad stora historiska namn såsom Andrew Carnegie mfl. har Dan Pena satt sitt sikte på att bli tidernas främsta inom denna nisch. Hans adepter får inte bara en mind blowing experience på Mr. Penas slott, traskandes runt i kilt och servade av butlers. De får även honom flåsandes efter sig i 1 år där man varje vecka följer upp utvecklingen och ser till att allt går enligt planerna.

Dan har varit luspank 5 ggr i sitt liv, förvandlat 820 dollar till över 400 miljoner dollar på 8 år och menar själv att han tills dagens datum skapat värden för mer än 50 miljarder USD genom sitt entreprenörskap och de tekniker han lär ut till sina mentees/adepter.

Har du sisådär 20 000 USD skräpandes på ett bankkonto och vill ha kanske världens vassaste affärscoaching över en 7 dagars period så står slottets dörrar öppna för dig.

Läs mer om Mr. Dan Pena här.

Ett smakprov på hur Dan Pena ser på sitt mentorskap: