Tangiamo Touch Technology – Emissionserbjudande

Sensorteknologi inom Gaming, låter det som en marknad ett Svenskt innovativt bolag kan adressera och över tid bygga upp en rejäl intäkt inom? Kommer touchscreens att kunna konkurrera ut traditionella spelbord och bli ett hett alternativ för spelare framöver?

Tangiamo ligger i framkant och satsar på att kunna höja spelupplevelsen för konsumenter inom den heta spelmarknaden. Genom att rikta in sig mot de populära spelgrenarna Roulette, Sickbo, BlackJack och Baccarat har Tangiamo som mål att göra spelandet till en än mer social upplevelse för alla åldrar. Bolaget verkar på en global marknad och spelmarknaden i Europa samt Nordamerika brottas med en allt högre snittålder på spelarna. Detta är ett dilemma som Linh och hennes bolag Tangiamo vill adressera. I nuläget så för bolaget dialog med flera aktörer som ser Tangiamos Touchscreen teknologi som ett alternativ och en framtida teknik.

Framtid och marknadspotential för Tangiamo

Tekniken är spännande och potent helt klart.
Det finns två relevanta frågor:

1: Vart kommer man i framtiden att kunna finna Tangiamos touchscreen teknik om bolaget slår igenom med sin produkt?
Svar:
Enligt bolaget så är produktplacering på följande platser de primärt:
1: Speloperatörer på fartyg.
2: Landbaserade Casinos.
3: Spelhallar.

2: Hur ser intäktsmodellen ut?
Svar:
Tangiamo har två intäktsområden:
1: Produktintäkter vid direktförsäljning.
2: Vinstdelning via kundavtal. I praktiken så delar Tangiamo på vinsten med sina kunder.

Då Tangiamo nyligen landat ett ramavtal med TCS John Huxley har bolaget visat att marknaden välkomnar teknologin. Till ett värde av minst ca 1 – 3,5 MSEK årligen under 7 år ska Tangiamo ADR system både sälja nya enheter och bistå med reservdelsförsörjning. En spännande start helt klart.

År 2022, om lite drygt 3 år räknar bolaget med att ha 100 – 150 enheter utplacerade på marknaden. Tangiamo har då intäkter på mellan 10 – 15 miljoner sek per år. Detta kommer att finansiera basverksamheten.

För mer information om emissionserbjudandet som sträcker sig mellen 27 maj – 12 juni 2019:

Klicka här

*Disclaimer: Av affärsetiska skäl äger jag inga aktier i Tangiamo Touch Technology vid tillfället jag publicerar denna skrift. Detta är att betrakta som betald reklam. Alla placeringar bör övervägas noggrant och denna text skall inte, under några som helst omständigheter betraktas som placeringsrådgivning.

Du kanske också är intresserad av

Tony Robbins
En av världens ledande "motivational speakers". 2015 och 2016 var han listad i Worth Magazine Power 100.
Bakgrund

Anthony J. Mahavoric föddes i norra Hollywood men bytte senare namn till Tony Robbins. ett efternamn han tog efter en av  hans mors makar, baseboll legenden Jim Robbins som senare adopterade Tony när han var 12 år. Tonys blickar tillbaks på sin uppväxt som kaotisk och kantad av missbruk så vid 17 års ålder lämnade han det livet bakom sig för gott.

Tony Robbins är en världskänd talare, serieentreprenör, författare och filantrop med enorm energi som har byggt upp ett företagsimperium där man uppskattar att omsättningen per år uppgår till runt 6 miljarder USD. Tony Robbins är väl värd att lyssna på med andra ord.

Läs mer on Tony Robbins här

 

Tony Robbins syn på ledarskap:

Warren Buffett
Dokumentär om en av världens genom tiderna mest framgångsrika investerare!
Om Warren Buffet:
“It’s better to hang out with people better than you. Pick out associates whose behavior is better than yours and you’ll drift in that direction.”
– Warren Buffett

Warren Buffet föddes den 30:e augusti, 1930 i Omaha Nebraska. Denna världskända investerare och entreprenör har genom åren inspirerat miljontals människor världen över med sina berömda citat, kloka investeringsråd och sitt sociala engagemang där han skänkt stora mängder pengar till välgörenhet. 2008 var han utsedd av tidskriften Forbes som världens rikaste man. Hans förmögenhet är uppskattad till en bit över 50 miljarder USD. En fascinerande man och inspiratör kort och gott!

Mer om Warren Buffets investeringsgrunder:

Dan Peña
The 50 Billion Dollar Man

Dan Pena föddes i Jacksonville Florida men flyttade tidigt i livet till California, East LA. En hård uppväxt med en ikonsik far som jobbade för b.la CIA  ledde vidare till Universitet där han utbildade sig till ingenjör. Mr. Pena hann även med en runda inom det militära innan han satte sitt sikte på affärsvärlden.

Det som gör denna extremt orädda och transparenta affärsmentor unik är hans egenutvecklade QLA (Quantum Leap Advantage) program som Dan Pena lär ut ett par gånger årligen på sitt slott, Gottfried Castle i Skottland. Inspirerad av en rad stora historiska namn såsom Andrew Carnegie mfl. har Dan Pena satt sitt sikte på att bli tidernas främsta inom denna nisch. Hans adepter får inte bara en mind blowing experience på Mr. Penas slott, traskandes runt i kilt och servade av butlers. De får även honom flåsandes efter sig i 1 år där man varje vecka följer upp utvecklingen och ser till att allt går enligt planerna.

Dan har varit luspank 5 ggr i sitt liv, förvandlat 820 dollar till över 400 miljoner dollar på 8 år och menar själv att han tills dagens datum skapat värden för mer än 50 miljarder USD genom sitt entreprenörskap och de tekniker han lär ut till sina mentees/adepter.

Har du sisådär 20 000 USD skräpandes på ett bankkonto och vill ha kanske världens vassaste affärscoaching över en 7 dagars period så står slottets dörrar öppna för dig.

Läs mer om Mr. Dan Pena här.

Ett smakprov på hur Dan Pena ser på sitt mentorskap: